nikakim.biz

Arkib 05/2018

Salam takaful..
Sekiranya anda sebagai ketua keluarga, atau ketua keluarga anda sudah tidak mampu bekerja,
Pelan Takaful lah yang akan menjadi 'income replacement' untuk menampung semula perbelanjaan anda sekeluarga.
Tidak ada manusia di muka bumi ini yang inginkan musibah berlaku pada ahli keluarga kita tetapi persediaan awal tersangatlah penting.
Sekarang
• anda masih SIHAT???
• anda masih MAMPU BEKERJA??
• anda belum cukup info berkenaan TAKAFUL??
Lambat apply harga akan naik ikut umur dan kos perubatan semasa.
Jangan buang masa! ACT NOW!
www.wasap.my/60179009733
www.wasap.my/60179009733
www.wasap.my/60179009733
#AiaPublictakaful
#Agwealthadvisory
#AiaSerembanSenawang
#AiaMelaka
#Fulltimelifeplanner
Ramai yang tak tahu bahawa Takaful adalah salah satu Cara bagi mengelakkan duit kene "FREEZE" dengan Bank bila seseorang meninggal dunia.
Kalau pakai teknik ini berapa la sangat yang dapat dikeluarkan. System banking pula akan update tersangatlah cepat untuk Freeze kan akaun bank apabila meninggal dunia.
Dengan Takaful, isteri boleh dapat terus duit simpanan berserta pampasan seawal 14hari kerana menggunakan konsep "HIBAH BERSYARAT"
Jika anda masih lagi belum mempunyai ' wasiat ' atau simpanan perbelanjaan untuk keluarga yang tersayang, Boleh terus menghubungi saya untuk pertanyaan dan temujanji.
"Help us to help you"
??‍?: DIANA
?: 0179009733
⚡: AIA LIFE PLANNER
⚡: FULL TIME AGENT
www.wasap.my/+60179009733
www.wasap.my/+60179009733
www.wasap.my/+60179009733
www.wasap.my/+60179009733
#AGWEALTHADVISORY
#AIAPUBLICTAKAFUL
#AIAKUALALUMPUR
#AIASELANGOR
#AIASEREMBAN
#AIAMELAKA
WHATSAPP | PM | LIKE | COMMENT | SHARE
Kepada Wanita Wanita Besi di luar sana. AIA ada keluarkan produk baru di mana akan dapat cash reward ketika
1) Berkahwin ????
2) Dapat baby baru ??
3) Retirement ?
Yang paling penting Cover Early Stage of Cancer utk wanita wanita hebat di luar sana. Pm Saya untuk penerangan lanjut!
017-9009733
Diana
AIA TAKAFUL CONSULTANT
#AGWEALTHADVISORY
#AIAPUBLICTAKAFUL
#AIASEREMBAN #AIAMELAKA #AIASELANGOR
#ALIFELADY
Based on true story. Faiz walaupun masih muda dan masih lagi belajar. Tetapi dia mempunyai kesedaran yang tinggi terhadap takaful setelah arwah ayahnya meninggal dunia kerana kemalangan, dan AIA telah membayar sejumlah wang kepada keluarganya untuk meneruskan hidup. Dan sekarang, Faiz telah memulakan langkah awal dengan sign up medical card untuk dirinya sendiri. Tahniah Faiz! Dan terima kasih kerana mempercayai akak sebagai agent takaful Faiz ??
Did you know that women who engage in multiple social roles experience more stress? The popularized notion of the “superwoman”, which we defined as women who fell within the 4th quartile of role engagement, or those engaged in the wife/mother/worker/homemaker role combination would exhibit higher levels of perceived stress and are more prone to disease. Help these SUPERWOMAN by registering with A-LifeLady360-i, a comprehensive plan that satisfy their needs as a woman.
#AGWEALTHADVISORY
#AIAPUBLICTAKAFUL
#AIASEREMBAN
#AIAMELAKA
#AIAKUALALUMPUR
Nasihat untuk tidak membeli dari peniaga yang tidak solat dan mendedahkan aurat bukan bermaksud kita ini suci, tapi itu adalah antara usaha untuk mensucikan diri kita dan mensucikan mereka yang tidak solat dan mendedahkan aurat.
Jangan kerana kita memiliki kelulusan tinggi kita rasa kita mengetahui semua perkara.
Fahami falsafah dari surah Al-'Alaq yang dimulakan perintah 'Membaca' dan diakhiri dengan 'Sujud dan Mendekatkan diri kepada Allah'.
Resam padi jadi panduan
Makin berisi menyembah bumi
Smp dr Perlis smlm trus hntr Policy utk fmly Mohd Afiq Bin Jamal & Norzalika Aziz..
1 Keluarga 6 Polisi Takaful
- Income Replacement
- Medical Card
- Child Protection
Terima kasih atas kepercayaan yg diberikan
#SayaZurichTakafulConsultant
Panaih lit lit di sini..ape pn terima kasih tuan rumah ats undangan.
Nk share ckit mjlis di sini.
- Nikah jam 1130 pg
- 12 tgh hari kompang dimainkan, n pengantin gerak dr perkarangan rumah sj.
- 1230 pengantin siap mkn n bersalaman dgn tetamu.
Only in Perlis.Ringkas, Cepat & Tangkas.Terbaik!!
Bila ejen Takaful propose coverage pada korang, sepatutnya korang tanya balik pada dia, KENAPA beri angka ini.
Contohnya,
Ejen : Encik patut ada coverage hibah RM250,000. Bila meninggal, waris akan ada harta untuk teruskan kehidupan.
Korang : Kenapa coverage RM250,000? Kenapa tak RM200,000 atau RM300,000 atau RM1 Juta? Kenapa cik ejen beriya nak saya ada RM250,000 ni?
Perhatikan ejen tu berpeluh tak nak jawab soalan korang.
Kalau dia tak mampu beri jawapan meyakinkan, bermakna dia pun hanya 'menjual' coverage pada korang, sekadar nak close kes.
Bukan menasihati untuk korang ada coverage yg Ideal.
____________________________
Click link di bawah utk maklumat lanjut:
????????????
www.wasap.my/60129054003
Hasil Review Policy
************************
? Close kes cik Misi yg bekerja di KPJ Hospital..Cik Misi ni mnt sy Review policy yg dia da ambil pada Januari 2017.
? Saya minta dia bg masa setengah jam utk sy respond 200% lbh baik dr policy sedia ada berdasarkan online fact finding yg sy minta
Nah, ini hasilnya. Terima kasih atas kepercayaan yg diberikan
Click link di bawah untuk maklumat lebih lanjut:
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
www.wasap.my/60129054003