nikakim.biz

Arkib 10/2018

2 minggu peram garam bukit, 2 minggu lagi peram dengan gula, 1 tahun peram beras tapai dapatlah ikan perkasam patin ni. Terbaik COD kajang & KLCC 1 box RM250 (1kg)
Umi suka bersedekah. Saat Khaleeda lahir, saya tidak ingat berapa kali Umi "hulur" duit masuk terus ke poket saya. Husnul khatimah kematian yang diingin-inginkan Ya Allah.
Antara pencalonan PH ditolak
Lupa bawa ic.
Lupa bawa pas masuk.
Lupa diri sendiri telah muflis.
Lupa tukar alamat tempat dicalon.
Macam mana nak selamatkan negara?
1. DUN RANTAU ( Parlimen Rembau ) : Tiada pass calon SPR, lewat hantar borang pencalonan. BN menang tanpa bertanding.
2. DUN TAWANG ( Parlimen Bachok) : alamat IC bukan tertera di Kelantan.
3. DUN BUKIT PASIR ( Parlimen Pagoh ) : isu dokumentasi, nama tersenarai dalam Jabatan Insolvensi/muflis.
4. DUN KUALA BALAH ( Parlimen Jeli ) : isu dokumentasi, nama tersenarai dalam Jabatan Insolvensi/muflis.
5. DUN PENAGA ( Parlimen Kepala Batas ) : isu dokumentasi, nama tersenarai dalam Jabatan Insolvensi/muflis.
6. PARLIMEN BATU : calon hilang kelayakan bertanding sebab ada kes denda di mahkamah tinggi kerana menghina polis
Akhirnya bendera BARISAN NASIONAL juga berkibar megah di udara.
Betul tak sahabat?
Jika betul tekan 1 sudah cukup... :)
Saya begitu yakin beliau Najib Razak mampu corakkan masa depan Malaysia dan saya akan memberi sokongan yg penuh padu keatas kemampuan Najib. Alhamdulillah
Berapa ramai Sayang #PakLah tekan 1.. :)
TERKINI
Calon Barisan Nasional Dato’ seri Mohamad Hassan (Tok Mat) menang tanpa bertanding di DUN Rantau (N27) kerana calon PKR gagal tunjuk pas calon semasa menghantar borang pencalonan hari ini.
Jom tulis Alhamdulillah ...!
YG SEDANG ONLINE MOHON AAMIIN KAN
Ya ALLAH.. Berkatilah doa kami agar pemimpin No 1 kami ini diberikan kemenangan terbesar Barisan Nasional pada PRU14 tahun ini
AAMIIN YA RABBAL'ALAMIN
UMNO bermula disini.
Disini juga bangsa Johor akan pastikan kemenangan besar Barisan Nasional pada PRU14 milik kita. insya-Allah
Ayuh bangsa Johor. LUASKAN KUASAMU...!
Tekan 1 tanda sokongan untuk pemuda BN... :)
Mahathir pernah akui kagum atas keberanian artis kesayangan beliau Fatiya Latiff .
Ni kalau anak PM Najib, confirm dah kena maki hamun rakyat pembangkang
Betul tak sahabat?
Biru bukan sebarang biru
Biru datang di segenap penjuru
Biru bukan sebarang biru
Biru BN pilihan rakyat sejak merdeka dulu
Berapa like untuk abg long kawasan BN ni. :)
Puluhan ribu anak muda di seluruh negara akan bangkit bersama PM Najib tanda gelombang BIRU dah bermula. insya-Allah
Ayuh anak muda. LUASKAN KUASAMU...!