nikakim.biz

Arkib 06/2021

Anak menteri di gemok babikan, anak marhaen di jijak2 kan...
Sian uncle non kian dilupai.. nak ziarah adik kat spital pon ihsan pembelot yg buat reja.. tembok tu tak runtuh2 jugak..
'Larangan untuk mengharamkan Kapcai di Kuala Lumpur tidak akan dilaksanakan sekiranya mendapat bantahan daripada kalangan rakyat' - KuNan
Laa..pulun2 antaq sekapai makanan seqodar untuk bagi makanan kat kerajaan yg zalim pada org yg konon nak dibantu tu ka? Demmit...
Nebes! Hope ok malam nih
#MentorMellenia2017
#TeamUsop
#DariBelakangPentasMentor
Ketaq baq hang! Doakan saya
#MentorMilenia2017
#DariBelakangPentas
#TeamUsop
#TeamHazama
Selain Umno Bn dan pembangkang, Penang Port jugak sangat layak dan wajib dimaki
Powernya SJKC sekolah dah macam universiti siap ada upgrade dlu bantuan kerajaan teruih jadi private bilamana ibubapa guru sedar akan pentingnya pendidikan untuk terus survive. Tapi sekolah2 kebangsaan masih di takuk lama dan mengharapkan bantuan kerajaan sentiasa. Nak buat genna menega pon boleh santau2 bila tak puas hati fitnah sana sini orang seniri. Last2 dok jaja cina nak perintah negara halau melayu, tapi majoriti melayu tu mentaliti tak abih2 harapkan bantuan, pedajai kawan2 sedara orang kampong seniri bukan nak saling bantu membantu tak abih2 dgn politik kedai kopi la ar yu yu tu ar yu yu ni perli lebai tu perli kartel sini. Kesian