nikakim.biz

Cuba Anggap FTR macam seminar hanya saja seminar ni

Cuba Anggap FTR macam seminar, hanya saja seminar ni
+ Bayar sekali, boleh ulang berkali kali (ulang baca)
+ Boleh dibaca bila bila masa di mana sahaja (kalau seminar yang hat 4 jam atau beberapa hari, masa tu ja la seminarnya)
+ 111 Formula dalam satu buku (kalau seminar face to face nak bentang 111 Formula tak habis satu hari)
+ Agak agak lupa (Melayu kan mudah lupa, kata Tun Dr M) boleh selak balik page mana yang boleh ketuk balik kita untuk betulkan niat, ikhlaskan hati, tingkatkan prestasi, berdiri atas kaki sendiri. Ehem.
+ ada Lifetime Group Support kat Telegram. Lifetime! Selagi penulis dan Jemaah FTR masih bernyawa in sha Allah.
+ Siap bagi ebook lagi kalau tak dan nak bawa buku FTR tu travel, boleh baca ebook ja. (Tapi jemaah mesti lagi suka angkut buku ni ke mana mana kan)
+ Bahasa FTR umpama penulis berkata kepada kita, dan kita mendengar. Ya, tiada sesi soal jawap bersemuka, tapi in sha Allah persoalan kalian ada jawapannya dalam FTR
+ saya petik satu bab dalam FTr, bagaimana sebenarnya Allah bagitahu jika kita ada masalah, kunci penyelesaiannya adalah "Sabar dan Solat". Penulis kupas tentang isu ni dengan bahasa yang santai dan mudah faham. Nampak simple Sabar dan Solat, tapi kita faham ke tak macam manakah Sabar dan Solat yang dimaksudkan tu?
+ Ada tak pergi mana mana seminar yang bagi Money Back Guarantee?
FTR siap bagi tempoh dua minggu lagi. Kita bagi tempoh 14 hari untuk Money Back Guarantee ni bukan apa, sebab kita nak awak cepat cepat habiskan FTR. Kata nakkan Penyelesaian, nak tarik rezeki, nak baca pun lambat lambat lagi ka?
Sekarang cuba bandingkan sekejap, harga seminar yang awak pergi, dengan harga FTR. Masih rasa FTR ni mahal ka? Masih?
Tak yakin dengan jaminan wang pulang semula yang penulis dah bagi?
Tak percaya yang Allah akan ganti duit yang anda labur pada FTR tu?
Berapa ramai yang dah dapat lebih dari apa yang mereka laburkan asbab amalkan apa yang terkandung dalam FTR.
Berapa ramai yang baru baca FTR, rezeki datang dari arah yang tidak disangka sangka. Kenapa? Sebab niat dah diperbetul, cara lihat tentang rezeki dah diperbetul.
Mana yang stuck dah clear. Yang mana selama ni rasa "sebab aku buat ni lah aku dapat, sebab aku ni aku tu" tu dah #bacabacasentap, sebab tu lah rezeki berlari pada kita.
Pelaburan pada ilmu tidak pernah merugikan. Apatah lagi ilmu untuk mendekatkan diri kita pada Allah.
Andai kita ragu, lalu di mana letaknya pergantungan kita pada Allah?
Duit tak cukup?
Minta Allah cukupkan.
Macam mana?
Subhanallah banyak sungguh cara. Tapi bukan tugas saya nak bentangkan apa, sebab saya dan kamu berbeza. Minta Allah tunjuk. Minta Allah tunjuk. Pasti ada jalan.
Yang benar,
Kamilah Ismail Dkay
Meraikan ilmu dalam pelbagai cara
Salah satu, FTR yang tercinta
Nak risik FTR sila klik sini ya
bit.ly/RahsiaRezekiAjaib
29/01/2019

Tinggalkan Balasan

Tên của bạn *
Email *
Cảm nhận *