nikakim.biz

Kenangan jadi personal shopper masa MaryJardin Main Outlet Launching dulu

Kenangan jadi personal shopper masa #MaryJardin Main Outlet Launching dulu.
Fuhhhhh.
Memang shopping sakannn lah.
Tak cukup satu troli giant tu.
Bermandi peluh jangan cakap lah. Tapi luaran muka maintain coolll je. Baru lepas terima anugerah kan pagi tu. Haha.
Kali ni, HQ dah upah event manager dari luar.
InsyaAllah akan lebih sistematik dan memudahkan. Terbaikkk lah team HQ MJ.
Tak sabarrr nak ke sana 26hb ni. Nak collect barang-barang yang uolsss order bertimbun-timbun tu lah.
Jommm serang Star Avenue hujung minggu ni. Ada banyakkk pengisian dan booth menarikkk. Dan lagi best, semuanya for FREEE. Boleh intai kat komen.
Eh, korong dah secure order set promo ke belum ni? Ada lebih 16 promo semuanya. Siap berpeluang untuk menang #Emas dan #WangTunai rm100 lagi.
Kalau belum, klik link kat bawah segera.
Sebelum kehabisan stok. Sebelum web tutup order khamis ni. ?
http://PromoNBF.wasap.my
#NaturalBeautyFest
#YourTrustedPersonalShopper
25/01/2019

Tinggalkan Balasan

Tên của bạn *
Email *
Cảm nhận *